MASTERCLASSES

Personal Masterclass

Tijdens de Masterclass gaan wij samen kijken naar jouw huidstructuur en huidskleur, vooral de ondertoon is hierbij erg belangrijk. Uiteindelijk wordt je stap voor stap opgemaakt en worden de technieken die hierbij horen uitgelegd. Wij gaan deze technieken samen oefenen en uiteraard is er de mogelijkheid om vragen te stellen en notities te maken.

Het fijne van deze Masterclass is dat je uiteindelijk een overzichtelijke lijst mee krijgt met persoonlijk afgestemde make-up producten. Het doel van deze Masterclass is dat je een fijne en vooral eenvoudige techniek leert waarmee je make-up kunt aanbrengen op jezelf.

De Masterclass kan zo persoonlijk mogelijk worden ingevuld. Mochten er specifieke punten zijn waar jij extra over wilt leren, kan dit besproken worden.

De Personal masterclass wordt 1 op 1 en in duo formaat aangeboden. De 1 op 1 sessie duurt 2 uur en de duo sessie duurt 3 uur.

Ik wil me graag alvast opgeven voor de masterclass

In verband met de maatregelen van covid-19 staan de masterclasses voorlopig in de wacht. Echter kan je zeker wel alvast aanmelden. Wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Aanmelden