TREATMENTS

Paarse ondebreek lijn

€ 7,50

Bye Mustache Treatment
Laat je bovenlip waxen tijdens de ‘Bye Mustache Treatment’. De honingwax zorgt ervoor dat je bovenlip weer glad aanvoelt.

5 – 10 min

Paarse ondebreek lijn

€ 20

Brow Shaping Treament
Tijdens de Brow Shaping Treatment worden de wenkbrauwen in de gewenste vorm gewaxt. De wenkbrauwen worden verstrakt door middel van honingwax, pincet en schaar. Deze behandeling is ideaal voor dames met volle wenkbrauwen.

15 – 20 min

Paarse ondebreek lijn

€ 35

Full Brow Treatment met wenkbrauwverf
Tijdens de Full Brow Treatment worden de wenkbrauwen in de gewenste vorm gewaxt en in de bijpassende kleur geverfd. De wenkbrauwen worden verstrakt door middel van honingwax, pincet en schaar. De wenkbrauwen worden geverfd door middel van speciale wenkbrauwverf. Deze behandeling is ideaal voor dames die naast het verstrakken van hun wenkbrauwen, voller uitziende wenkbrauwen willen hebben.

40 – 60 min

Paarse ondebreek lijn

€ 40

Full Brow Treatment met henna
Tijdens de Full Brow Treatment worden de wenkbrauwen in de gewenste vorm gewaxt en in de bijpassende kleur geverfd. De wenkbrauwen worden verstrakt door middel van honingwax, pincet en schaar. door middel van henna worden de wenkbrauwen geverfd. Deze behandeling is geschikt voor dames die dunne wenkbrauwharen hebben of intenser uitziende wenkbrauwen willen. De Henna blijft gemiddeld langer op de huid zitten dan wenkbrauwverf. Een patchtest is wel vereist.

40 – 60 min